Prøv en FLOOFERS® i 21 dager 

Fokusgruppen vår søker testfamilier med babyer og småbarn i alderen 6 måneder og til og med 6 år som opplever søvnutfordringer.
Formålet med fokusgruppen er å teste og bidra til utviklingen av FLOOFERS®. 

I magen på FLOOFERS® er det en avtagbar vektpose med økologiske kirsebærsteiner.
Vektposen tilfører beroligende vekt – som en foreldres kjærlige hånd.
Vektposen kan både varmes opp for en ekstra søvndyssende effekt og avkjøles.
En liten duftpose med tørket lavendel følger med - for litt mer beroligende magi.

I selve bamsedelen er det en innsydd pute foran og bak for god støtte.

Vektposen kan nås gjennom en klassisk putelukking - ingen irriterende glidelåser eller borrelås. 

FLOOFERS® er vektede bamser som følger barnets utviklingsstadium - da alle 5 vektsekkvarianter kan byttes til samme bamse.

FLOOFERS® kan brukes av alle, store som små, som kunne trengt en ekstra klem – og de er spesielt effektive som hjelpemiddel for mennesker som f.eks. opplever søvnforstyrrelser, angst, kognitive utfordringer og psykisk eller motorisk uro – nå også for de yngste i familien.

Vil du være en del av fokusgruppen?

FLOOFERS® har nylig blitt CE-godkjent for familiens minste gullklumper.

Vi vil veldig gjerne høre flere erfaringer fra småbarnsforeldre i alderen 6 måneder – 6 år – både i forhold til hvordan barnet samhandler med FLOOFERS®, hvilke endringer det kan være. er laget for barn og foreldre og også ev forbedringer av gravitasjonsbjørnen for fremtidens FLOOFERS®.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss et kort brev om dine utfordringer og angi at du godtar betingelsene for fokusgruppen.

De utvalgte familiene varsles direkte på epost og de andre i fokusgruppen inngår i evt påfølgende fokusgruppevalg som skjer via loddtrekning.

Hvis du ønsker å være med på å teste FLOOFERS®, vennligst fyll inn informasjonen din i kontaktskjemaet her: 

Bli med i fokusgruppen

Tomt skjema (#3)

Fremgangsmåten for fokusgruppen:

Du får 1 stk. FLOOFERS® inkl. avtagbar veiepose med økologiske kirsebærsteiner og avtagbar duftpose med lavendel.

Vektposen vil tilsvare vekten til barnet - F.eks: hvis barnet veier mellom 5 - 10 kg, får du tilsendt en vektpose på 500 gr. Det er mulighet for å bytte til en høyere eller lettere vektsekk langs vei.

I 21 dager kan du fritt bruke FLOOFERS® som du vil - til kosestund, lekestund, i barnevognen osv. Med andre ord, i alle situasjoner der du tror det vil være til nytte for babyen/barnet ditt - og ja, FLOOFERS® kan bli vasket!

Det følger med detaljerte bruksanvisninger og et evalueringsskjema, der du skal gi konkrete tilbakemeldinger på flere områder – både i forhold til selve FLOOFERS®, og også i forhold til reaksjoner fra ditt barn og fordelene med FLOOFERS®.

Når de 21 dagene er over, sendes FLOOFERS® tilbake sammen med utfylt evalueringsskjema og gjerne bilder.

Det er mulig å kjøpe demomodellen til produksjonspris dersom barnet viser så sterk tilknytning til gravitasjonsbamsen at det vil være uaktuelt å sende den tilbake.

FLOOFERS ApS dekker alle fraktkostnader.