Tilbud
sansebamse

FLOOFERS® Vektpute Zebra

 

*** NYHET – nå også som 3 kg vektpute ***

FLOOFERS® Vektpute leveres med en 2 kg eller 3 kg avtagbar vektpose fylt med økologiske kirsebærsteiner.

Vektposen kan tas ut gjennom en klassisk puteåpning.
Vektposen kan enten varmes i mikrobølgeovn, i ovn eller på radiator  (aldri elektrisk radiator)

Opplev ro og avslapning med en lett oppvarmet sansepute som hviler enten i fanget eller på brystet.

Perfekt å ha med seg i utrygge situasjoner eller bruk den oppvarmet som smertelindring for f.eks. korsryggen eller andre deler av kroppen

Den fungerer på akkurat samme måte som FLOOFERS® vektbamsene – vektputen er bare litt mer diskret og kan passe både på jobb, i institusjon og i klasserommet.

Den ultramyke vektputen er tilgjengelig med eller uten avtagbar lavendelpose.

størrelse:
2 kg vektpute: ca. 25 x 40 cm
3 kg vektpute: ca. 40 x 50 cm

30 dager full returrett!

995 NOK

796 NOK - 1.085 NOK

Varenummer (SKU): AB134 Kategorier: ,

Dele:

FLOOFERS® vektpute leveres med enten en 2 kg eller 3 kg avtagbar vektpose fylt med økologiske kirsebærsteiner.
Vektposen kan tas ut av den klassiske puteåpningen og kan enten varmes i mikrobølgeovnen, vanlig ovn eller på en radiator (aldri elektrisk radiator).

Perfekt å ha med seg i utrygge situasjoner eller bruk den oppvarmet som smertelindring for f.eks. korsryggen eller andre deler av kroppen.

Vektposen kan også settes i kjøleskapet eller fryseren - ypperlig for varme dager, som smertelindring eller for å redusere feber.

Den fungerer på akkurat samme måte som FLOOFERS® vektbamsene – vektputen er bare litt mer diskret og kan passe både på jobb, i institusjon og i klasserommet.

Den ultramyke vektputen er tilgjengelig med eller uten avtagbar lavendelpose.

30 dager full retur

Vektputene er fylt med 100% kirsebærstein og alle vektputene, uansett vekt, kan brukes i alle de 3 forskjellige vektputene.

Vektputene kan også brukes separat til f.eks. smertelindring av visse muskelgrupper.

Vektputen varmes opp enten i mikrobølgeovn, tradisjonell ovn eller på en radiator. Den avgir varme i minst 30 – 60 min. Ønsker du en kald gravitasjonspute anbefales det at den kommer i en frysepose og legges i fryseren noen timer før bruk.

Kirsebærstein som terapeutisk fylling

Kirsebærsteiner er eminente for å holde på varme og kulde. Under deres harde skall er en kjerne som inneholder en naturlig fuktighet og olje. Når kirsebærsteinene varmes opp i mikrobølgeovnen varmes kjernen av steinene opp fra innsiden og holder dermed bedre på varmen. Hver enkelt kirsebærstein fungerer som en liten massasjeball som kan forme seg rundt kroppens kurver og avgi intens varme eller kulde.

 

Kirsebærstein som terapeutisk og smertestillende middel


Terapeutisk bruk av kirsebærstein stammer fra Sveits, hvor steinene i gamle dager ble lagret i plukkesesongen. Steinene ble vasket og fylt i stoffposer som ble varmet på kakkelovnene og brukt som smertelindring og som varmepute.

 

100 % økologiske kirsebærsteiner fra bærekraftige Herbalind


Den vektede posen er fylt med nøye utvalgte økologiske kirsebærsteiner fra en tysk leverandør, Herbalind. Kirsebærsteinene renses mekanisk og det brukes ingen kjemikalier i denne prosessen. Derfor er kirsebærsteinene våre nesten luktfrie og 100 % økologiske.

 

Selve FLOOFER vektputen kan vaskes enten for hånd eller på ullprogrammet på 30 grader, ikke tørketrommel, men strekk litt vått og tørt liggende på et håndkle for å unngå at vekten trekker i materialet.
Vi anbefaler at gravitasjonsputen kun vaskes når det er absolutt nødvendig for å unngå unødvendig slitasje.

Kan vektputen med kirsebærstein vaskes?
Ja det kan det. Jeg anbefaler å vaske posen for hånd i kaldt vann med kun litt vaskemiddel. Bør skylles skikkelig godt og vrides så mye som mulig. Vektputen skal deretter legges flatt på et håndkle og lufttørkes. Varm vektposen gjennom noen ganger før bruk.

 

Sjekk alltid at FLOOFERS® gravitasjonsputen er intakt før bruk.

Fraktprisen per sansepute utgjør 29 DKK
Pakken leveres av GLS til nærmeste pakkebutikk innen 3 – 5 virkedager.
Når pakken sendes fra lageret vil du motta en egen e-post med Track&Trace.

Les Kjøpsvilkår

UTSOLGT