Visste du at FLOOFERS® kan kjøles?

 

Sommeren og varmen har virkelig kommet til Danmark, og ofte følger urolige netter og døsige dager, hvor mange vil gjøre hva som helst for å kjøle seg ned bare litt.

Det er her FLOOFERS® kan gjøre ganske mye nytte og glede.

For inni hver FLOOFERS® er det en avtagbar vektpose med kirsebærsteiner - og kirsebærsteiner kan være spesielt gunstige her i sommervarmen!

Kirsebærsteiner er fantastiske "kjøleelementer" og anses ofte for å være bedre for kjøling enn andre naturlige fyllstoffer av flere grunner:

 – Kirsebærsteiner har relativt høy varmekapasitet, noe som betyr at de kan absorbere og holde på varme eller kulde i lengre tid enn mange andre naturlige fyllmaterialer. Dette gjør dem svært egnet for å opprettholde en kjølig temperatur når de er nedkjølt.

 – Kirsebærsteiner er forresten naturlig tørre og slipper ikke ut fuktighet når de avkjøles. Dette gjør dem ideelle for plassering i senger eller nær kroppen uten risiko for å skape en fuktig eller klam følelse.

 

 

 

Kombinasjonen av beroligende vekt, kalde kirsebærsteiner og den myke pelsen gjør Oliie SuperSoft vektet bamse til en god sovepartner i sommervarmen.

Her er 6 grunner til å kjøle ned FLOOFERS® om sommeren;

 

1) Avkjøling på varme sommerkvelder:

 

På varme sommerkvelder kan det ofte være vanskelig for barn å sovne på grunn av varmen.

Her kan en nedkjølt floofer-vektet bamse komme til unnsetning.

Ved å kjøle ned den vektede posen med kirsebærsteiner som en del av barnas sengetid på varme sommerkvelder, kan du hjelpe dem med å sovne raskere og nyte en mer komfortabel og forfriskende søvn.

Et tips: Før du legger deg, kan du plassere flufferen med den kjølige vektposen i din eller barnets seng eller i nærheten av puten.

Den kule flooferen kan bidra til å skape et behagelig og kjøligere miljø, som kan bidra til å senke kroppstemperaturen og gjøre det lettere å sovne.

 

 

2) Mot stress og angst i sommervarmen:

 

En nedkjølt vektpose med kirsebærstein kan være en ganske effektiv måte å redusere stress og angst på.

De kule kirsebærsteinene kan skape en avslappende effekt og lette spenningen i kroppen.

Ofte når angsten kommer snikende stiger kroppstemperaturen – en tung og kald fluffer på brystet eller i armene kan hindre hyperventilasjon og senke kroppstemperaturen igjen.

Dette gir deg en bedre følelse av kontroll over din angst – et viktig verktøy når du skal forlate trygge omgivelser.

Skal du på sommerutflukter kan vektposen enkelt avkjøles på forhånd og f.eks. oppbevart i en kjølebag bare for å ta med deg og legge i gravitasjonsbamsen eller sanseputen når behovet melder seg.

 

 

 

 

En deilig kald Kalle-kanin kan hjelpe på en varm sommerdag hvis kroppen har blitt litt for varm i solen.

3) Sanseopplevelse:

 

Avkjølte kirsebærsteiner kan også gi en hyggelig sanseopplevelse for både barn og voksne.

Man kan glede seg over å ta på de glatte og kjølige steinene, som også kan virke beroligende og avlede oppmerksomheten fra varmen og utfordringene det kan medføre for å finne roen og sovne.

 

4) Naturlig kjøling og beroligende:

 

Kirsebærstein har naturlige kjølende egenskaper som kan bidra til å redusere betennelse og lindre såre muskler.

Ved å avkjøle vektposen med kirsebærstein og plassere enten vektbæreren eller sanseputen på det berørte området, kan du oppleve en lindrende effekt og reduksjon av hevelse.

 

Feber og solbrenthet

 

En avkjølt floofer kan være gunstig som en del av lindring av visse symptomer, inkludert feber og solbrenthet. Her er noen måter en floofer kan hjelpe på:

 

5) Feber:

Plasser den kjølige floferen ved siden av barnet. Den kjølige temperaturen kan bidra til å lette ubehaget og redusere feberen.

Du kan også plassere flooferen på pulspunktene, som f.eks håndledd eller ankler, da dette kan bidra til å kjøle ned kroppen litt raskere.

 

6) Solbrenthet:

For solbrenthet kan du plassere den avkjølte flooferen forsiktig på de berørte områdene.

De kule kirsebærsteinene kan bidra til å lindre smerte, redusere hevelser og gi en beroligende effekt på huden.

Det er viktig å huske at en kjølt floofer ikke bør brukes som eneste behandling for feber eller solbrenthet.

Hvis symptomene vedvarer eller forverres, er det viktig å oppsøke lege og følge anbefalingene gitt av helsepersonell.

Imidlertid kan en avkjølt floofer gi midlertidig lindring og en beroligende effekt på ubehaget.

 

Riktig god sommer ☀️

PS Finn et sted for din favorittfloofer i reisevesken eller i baksetet på bilen hvis du skal på sommerferie - samme prinsipp som kule-/gravitasjonsdyner - sikkerhet like ved hånden.

Beste hilsener
Carol – grunnlegger av FLOOFERS® og mor til Elias