Prøv en FLOOFERS® i 30 dager 

Vi søker testfamilier med barn/unge/voksne i ulike aldersgrupper og med ulike utfordringer til vår fokusgruppe.
Formålet med fokusgruppen er å teste og bidra til utviklingen av FLOOFERS®. 

FLOOFERS® er unike vektede puter og sanseputer, for ALLE mennesker, store og små, som kan dra nytte av deres beroligende egenskaper og jordingseffekt.

FLOOFERS® er spesielt effektive som hjelpemiddel for mennesker som f.eks opplever angst, kognitive utfordringer, mental eller motorisk uro og søvnforstyrrelser.

Vil du være en del av fokusgruppen?

Noen ganger i året velger vi ut en eller flere familier som ønsker å teste og vurdere en FLOOFERS® vektet bamse eller sansepute.

Alt du trenger å gjøre er å sende oss et kort brev om dine utfordringer og angi at du godtar betingelsene for fokusgruppen.

Den utvalgte familien varsles direkte på epost og de andre i fokusgruppen inngår i de påfølgende kåringene som skjer via loddtrekning.

Hvis du ønsker å være med på å teste FLOOFERS®, vennligst fyll inn informasjonen din i kontaktskjemaet her: 

Bli med i fokusgruppen

Tomt skjema (#3)

Fremgangsmåten for fokusgruppen:

Du får 1 stk. FLOOFERS® inkl. avtagbar veiepose med økologiske kirsebærsteiner og avtagbar duftpose med lavendel.

I 30 dager kan du fritt bruke FLOOFERS® som du ønsker - når barnet, ungdommen eller voksen skal sove, i skoletiden, fritiden, til tannlegen m.m. I alle situasjoner der du tror det vil komme deg eller ditt barn/ungdom til gode.

Det følger med detaljerte bruksanvisninger og et evalueringsskjema hvor du skal gi konkrete tilbakemeldinger på flere områder – både i forhold til selve FLOOFERS®, og også i forhold til reaksjoner fra testperson og fordelene med FLOOFERS®.

Når de 30 dagene er over, sendes FLOOFERS® tilbake sammen med det utfylte evalueringsskjemaet. 

Det er mulig å kjøpe prototypen til produksjonspris dersom testpersonen viser en så sterk tilknytning til sansebamsen at det vil være uaktuelt å sende den tilbake.

FLOOFERS Aps dekker alle fraktkostnader.