Utforsk FLOOFERS®-nettbutikken

Organiske kirsebærsteiner for beroligende sansestimulering

FLOOFERS® vektede puter og vektede puter kommer med en avtagbar vektpose fylt med økologiske kirsebærsteiner.

Vektposen kan varmes eller avkjøles og det er 8 vektvarianter å velge mellom, avhengig av behov.

Du kan også velge en liten duftpose med tørket lavendel som kan legges i "magen" på flooferen for beroligende aromaterapi.

Et godt alternativ eller supplement til kuledyner og vektdyner

FLOOFERS® stimulerer både følesansen, muskel-leddsansen og luktesansen og kan være et godt alternativ eller supplement til kuledyner og vektdyner – lett å ta med overalt!

FLOOFERS® er for ALLE

FLOOFERS® er både for barn, unge og voksne og eldre som kan dra nytte av sansestimulerende trygghet og finne ro i egen kropp.

FLOOFERS® kan øke kroppsbevisstheten, lindre mental og fysisk uro, bidra til å øke fokus og konsentrasjon og betydelig lindre søvnforstyrrelser.

Spesielt personer med ADHD, autisme, angst, kognitive utfordringer, mental og motorisk uro, stress, sanseintegrasjonsforstyrrelser og demens kan ha stor nytte av FLOOFERS®.

Les kundeanbefalinger HER

FLOOFERS® SuperSoft vektbamser

Kaniner

Hunder

Marsvin

Katter

Koala

Skilpadde – 4 og 5 kg

FLOOFERS® Special Edition vektbamser

FLOOFERS® SuperSoft vektpute – 2 og 3 kg

Ekstra vektpose

Sønnen min har alltid hatt problemer med å overgi seg til å sove. Tankesvermer som forårsaker rastløshet og noen ganger angst. Sønnen min er 11 år i dag. Han har aldri funnet trøst i bamser før, men denne Floofer er en strålende kombinasjon av tung og myk, som gjør den til en god venn både ved leggetid, får ham til å sovne raskt og til og med at Noah nå kan ligge alene - men den er også god på sofaen etter en lang dag på skolen.

 

Mor til Noah, 9 år gammel

spesielt sensitiv og psykisk uro

Beroligende effekt på sentralnervesystemet

Basert på den vitenskapelige tilnærmingen til sensorisk integrasjon, gir FLOOFERS® en unik sansestimulering som har en ekstremt beroligende effekt på sentralnervesystemet.

FLOOFERS® med sin vekt, gir dypt trykk og har en betydelig avslappende effekt på kroppens muskel-/nervesystem. I motsetning til lette berøringer har det dype trykket en dempende effekt på mennesker som har sanseutfordringer i hverdagen. På engelsk heter det – Deep Touch Pressure og i denne artikkelen kan du lese mer om DTP.

Som smertelindring og mot feber

FLOOFERS® er også egnet for å lindre ømhet eller smerte, på stive ledd eller såre muskler. FLOOFERS® kan brukes som en beroligende kroppsmassasje når kirsebærsteinene rulles forsiktig mot kroppen. Nedkjølte FLOOFERS® kan også redusere feber og være en god venn i sommervarmen.

Ikke sikker på hvilken vekt du skal velge?

Vi bytter gjerne til en større eller mindre vektpose - slik at du kan velge med tillit!

CE-merket