Fordeler med FLOOFERS®

FLOOFERS® vektbamser og vektputer har en beroligende effekt på barn, unge og voksne som trenger ekstra trygghet og omsorg.

Inni hver FLOOFERS® er en avtagbar vektpose med 100 % økologiske kirsebærsteiner, som du kan varme opp eller kjøle ned etter behov.

Vektposen kan enkelt fjernes gjennom en klassisk putelukking på magen. På den måten slipper du plagsomme sømmer, og du kan legge hånden i vektbamsen og kjæle de runde kirsebærsteinene.

Det helt spesielle med FLOOFERS®

Kanskje har du allerede hørt at vekt og varme ofte kan virke beroligende på mennesker som har søvnvansker, opplever en mental og motorisk ubalanse og/eller har en kognitiv utfordring som ADHD eller autisme.

Men det som gjør at FLOOFERS® ikke ligner andre sensoriske integreringshjelpemidler, er at vi har kombinert alle disse egenskapene i ett produkt:

• Størrelse
• Mykhet
• Vekt
• Mulighet for oppvarming/kjøling
• Aromaterapi

 

Vektbamsene og vektputene stimulerer både sansene og fungerer som en beroligende omfavnelse. På en og samme tid.

I tillegg til å være et viktig hjelpemiddel, er FLOOFERS® også designet med en viss søthetsfaktor. Barn og unge kan for eksempel ta med seg vektbamsen eller vektputen på skolen eller på overnatting med venner uten å føle seg feil eller annerledes.

FLOOFERS® er en god og trofast venn som aldri svikter. Ikke engang når alt føles vanskelig.

FLOOFERS® er effektive, når man...

 

…har problemer med å sovne.

Kombinasjonen av størrelsen på FLOOFERS® og kirsebærsteinene i de avtakbare vektposene hjelper med søvnvansker eller å finne ro ved sengetid.

FLOOFERS® er designet slik at størrelsen og vekten er med på å definere kroppen, noe som øker kroppsbevisstheten. Derfor opplever mange at muskel-leddsansen roes ned.

Bare å klemme en FLOOFERS® har en betryggende effekt, og varmen fra kirsebærsteinene er herlig søvnfremkallende.

 

...er overfølsom for sanseinntrykk

Sanseinntrykk er ytre påvirkninger som vi alle registrerer ved hjelp av sanseorganene våre. Noen opplever at det ikke føles bra å bli rørt på huden, de er mer følsomme for lyd eller blir lettere visuelt overstimulert.

Vektposens innhold av kirsebærstein fungerer som små kuler og stimulerer følesansen og muskel-leddsansen på en herlig måte som gir trygghet og ro. Samtidig har vekten på vektposen en god grounding effekt som demper hyperaktivitet og har en gunstig effekt på sensorisk integrering.

.

...opplever stress og angst

FLOOFERS® er helt eminente når det gjelder å hjelpe mennesker som opplever stress og/eller angst. Her spiller oppvarmingen av vektposen en stor rolle. Når du er stresset og/eller engstelig, skylles stresshormoner som adrenalin gjennom kroppen, og hver eneste muskelcelle settes i beredskap.

Varmen fra kirsebærsteinene i vektposen er ren energi, og når de oppvarmede steinene kommer i kontakt med kroppen får de muskelfibre og blodårer til å utvide seg. Det er akkurat det motsatte av hva stress gjør, og på denne måten virker varmen avstressende og ekstremt beroligende. Varmeterapi har vært kjent i flere tiår som en alternativ lindring for fysisk og psykisk smerte.

...har motorisk uro og konsentrasjonsvansker

Alle FLOOFERS® har en avtagbar vektpose, som med sin vekt og trykk gir økt kroppsfølelse og bidrar til å redusere uro og hyperaktivitet. FLØFFERE® kan derfor også brukes i situasjoner der stillesitting og konsentrasjon er en stor utfordring.

Det kan for eksempel være i klasserommet, hos legen, i bilen, med familien, når man leser lekser, foran fjernsynet, ved måltider – for å nevne noen eksempler, uansett hvor det skal være fokus og ro.

Det sier glade FLOOFERS®-eiere

 «Fosterbarnet vårt bruker Floofer ved sengetid. Hun vil at vi skal varme opp steinene slik at de ligger tett inntil siden hennes når hun sover. Hun sover trygt og godt i sin egen seng nå – etter 3,5 år uten å sove alene.” 

Fosterforeldre for en 6 år gammel jente med angst

«Sønnen vår ELSKER Floofer Boofer sin, og hun blir ofte klemt, kjørt i bilen med, sett på TV med, båret rundt og sovet med (selv om sønnen vår aldri har ligget med eller lekt med bamser før).. '

Foreldre til en 12 år gammel gutt med autisme

«I flere år har vår 9 år gamle datter hatt store problemer med å slå seg til ro ved leggetid. Men bamsen har en mye mer beroligende effekt på henne enn noe annet vi har prøvd. Både barn og foreldre er VELDIG fornøyd med FLOOFER.

Foreldre til 9 år gammel jente med angst

Min egen historie

Som mor til en nå voksen sønn med ADHD og angst kjenner jeg selv ønsket om å skape trygghet og trivsel for barnet mitt. Jeg kjenner også maktesløsheten og frustrasjonen når ting ikke alltid går som man ønsker. Er du nysgjerrig kan du lese historien her: