sansebamse

FLOOFERS® Vektpute – SuperSoft Svart

*** NYHET – nå også som 3 kg vektpute *** 

Er du interessert i det? MEGA myk luksus - da kan du trygt velge SuperSoft 🧡

FLOOFERS® vektpute kommer med en 2 kg eller 3 kg avtagbar vektpose fylt med økologiske kirsebærsteiner.
Vektposen kan tas ut gjennom en klassisk puteåpning.
Vektposen kan enten varmes i mikrobølgeovn, i ovn eller på radiator  (aldri elektrisk radiator)

Opplev fred og avslapning med en lett oppvarmet vektpute som hviler enten i fanget eller på brystet.

Perfekt å ha med seg i utrygge situasjoner eller bruk den oppvarmet som smertelindring for f.eks. korsryggen eller andre deler av kroppen

Den fungerer på akkurat samme måte som FLOOFERS® vektbamsene – vektputen er bare litt mer diskret og kan passe både på jobb, i institusjon og i klasserommet.

Den ultramyke vektputen er tilgjengelig med eller uten avtagbar lavendelpose.

størrelse:
2 kg vektpute: ca. 30 x 40 cm
3 kg vektpute: ca. 40 x 50 cm

30 dager full returrett!

1.055 NOK - 1.345 NOK

Dele:

FLOOFERS® vektpute leveres med enten en 2 kg eller 3 kg avtagbar vektpose fylt med økologiske kirsebærsteiner.
Vektposen kan tas ut av den klassiske puteåpningen og kan enten varmes i mikrobølgeovnen, vanlig ovn eller på en radiator (aldri elektrisk radiator).

Perfekt å ha med seg i utrygge situasjoner eller bruk den oppvarmet som smertelindring for f.eks. korsryggen eller andre deler av kroppen.

Vektposen kan også settes i kjøleskapet eller fryseren - ypperlig for varme dager, som smertelindring eller for å redusere feber.

Den fungerer på akkurat samme måte som FLOOFERS® vektbamsene – vektputen er bare litt mer diskret og kan passe både på jobb, i institusjon og i klasserommet.

Den ultramyke vektputen er tilgjengelig med eller uten avtagbar lavendelpose.

30 dager full returrett!

De vektede posene er fylt med 100% kirsebærstein og alle de vektede posene, uansett vekt, kan brukes i alle de 3 forskjellige sanseputene.

Vektposene kan også brukes separat til f.eks. smertelindring av visse muskelgrupper.

Vektposene varmes enten opp i mikrobølgeovn, tradisjonell ovn eller på radiator. Den avgir varme i minst 30 – 60 min. Ønsker du en kaldvektpose anbefales det at den kommer i frysepose og legges i fryseren noen timer før bruk.

Kirsebærstein som terapeutisk fylling

Kirsebærsteiner er eminente for å holde på varme og kulde. Under deres harde skall er en kjerne som inneholder en naturlig fuktighet og olje. Når kirsebærsteinene varmes opp i mikrobølgeovnen varmes kjernen av steinene opp fra innsiden og holder dermed bedre på varmen. Hver enkelt kirsebærstein fungerer som en liten massasjeball som kan forme seg rundt kroppens kurver og avgi intens varme eller kulde.

 

Kirsebærstein som terapeutisk og smertestillende middel

 

Terapeutisk bruk av kirsebærstein stammer fra Sveits, hvor steinene i gamle dager ble lagret i plukkesesongen. Steinene ble vasket og fylt i stoffposer som ble varmet på kakkelovnene og brukt som smertelindring og som varmepute.

 

100 % økologiske og sosialt bærekraftige kirsebærsteiner

 

Veieposen er fylt med nøye utvalgte økologiske kirsebærsteiner. Kirsebærsteinene renses mekanisk og det brukes ingen kjemikalier i denne prosessen. Derfor er kirsebærsteinene våre nesten luktfrie og 100 % økologiske.

 

Selve FLOOFER sanseputen kan vaskes enten for hånd eller på ullprogram på 30 grader, ikke tørketrommel, men strekk ut litt når det er vått og tørt liggende på et håndkle for å unngå at vekten trekker i materialet.
Vi anbefaler at sanseputen kun vaskes når det er absolutt nødvendig for å unngå unødvendig slitasje.

Kan vektputen med kirsebærstein vaskes?
Ja det kan det. Jeg anbefaler å vaske posen for hånd i kaldt vann med kun litt vaskemiddel. Bør skylles skikkelig godt og vrides så mye som mulig. Vektputen skal deretter legges flatt på et håndkle og lufttørkes. Varm vektposen gjennom noen ganger før bruk.

 

Kontroller alltid at FLOOFERS®-sanseputen er intakt før bruk.

Fraktprisen per sansepute utgjør 29 DKK
Pakken leveres av GLS til nærmeste pakkebutikk innen 3 – 5 virkedager.
Når pakken sendes fra lageret vil du motta en egen e-post med Track&Trace.

Les Kjøpsvilkår